top of page

Zondag 26 maart om 14.00 uur Goede Doelen Pop

Op zondag 26 maart organiseren Goede Doelen Alkmaar en Podium Victorie de tweede editie van Goede Doelen Pop! De opbrengst van deze muzikale middag komt geheel ten goede aan lokale, maatschappelijke organisaties die samen de Lokale Goede Doelen Gids Alkmaar vormen. De presentatie is in goede handen van Dick van der Kolk. Op het programma staan singer-songwriter Ruben Annink en de band Skotwal.


Ruben Annink Goede Doelen Pop Alkmaar Podium Victorie

Ruben Annink zingt over hedendaagse thematiek, of zoals hij zelf zegt: ‘ik zing het levenslied van mijn generatie.’ Verpakt in eerlijke Nederlandstalige popsongs, met volkse klanken, Nederpop invloeden en een vleugje urban. In 2022 bracht hij zijn debuutalbum ‘13’ uit, en hij kan niet wachten om de nummers live aan zijn fans te laten horen.

Skotwal heeft Noord-Holland veroverd met prachtige Americana songs vertaald in het Westfries. Op het programma staan nummers van Johnny Cash, Steve Earle en Bob Dylan, maar ook The Rolling Stones ontbreken niet.

De deuren van Podium Victorie gaan open om 13.30 uur. Tickets voor deze swingende middag (€ 15,- + administratiekosten) bestel je via deze link https://lnkd.in/e9UmpyPq

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page